Povampirjanje v Prlekiji uspešno!

Posted: 02/08/2011 in Splošno

Dragi bralec, preljuba bralka,

dasiravno vem, da sta zavoljo Sebahudinove odsotnosti vajini zvesti srčeci te dni prevavala neizmerno gorje in turobna žalost, vaju bo nemara kanček pomirilo, ako vama razkrijem, da so se avtor dotičnega b(r)loga minuli vikend (30. malega srpna, 2011. leta Gospodovega) čisto zares in brez šale ali kakršnihkoli potegavščin povampirili in, seveda, temu primerno za nekaj časa izginili iz kibernetičnega svetovja (brhkih dečev, dehteče polnih sladkobne krvi, je namreč veliko – ah, vse preveliko!, časa, ki je na razpolago vikendaškemu vampirju pa premalo – ah, vse premalo!). Vsled pravkar povedanega se nadejam – in upam, da nisem predrzen, ako to celo pričakujem -, da mi bosta dragi bralec in preljuba bralka, polna dobrohotnega sočutja in iskrenega človekoljubja, ta krajši izostanek oprostila – še več, se morebiti razveselila in mi razbremenjeni vikend radoživega oddiha celo iz vsega srca (ali vsaj polovice le-tega) privoščila. A bodi dovolj gostobesedja in leporečja, poglejmo raje nekaj vizualij, ki naj pričarajo le ščepec – ah! – le drobec dogajanja, ki se je zvrstilo ob zaključku minulega tedna:

Sebahudin ali Temnovid? You decide.

Baronica von Kossy

Baronica von Kossy med malicanjem Tamerule, v usodo vdanega zalega dekliča s sosedove graščine

Vampir začetnik, še nevešč preciznega krvosestva, zavoljo česar je usran po celem obrazu (ph!)

Nikoli nisi premlad, da postaneš klena vampirk(ic)a (awww!)…

…zlasti če je krvosestvo integralni del tvoje primarne družine (mmg, na sliki vidimo avtohtonega prekmurskega kreslino-vampirja!)

Kot bi rekel vrli Poe: tales of grotesque and arabesque (in ne bi se motil, majkemi!)

Lovecraftovska modna pista: Zrcalce, zrcalce povej, katera najdekadentnejša v deželi je tej?

Še malo giegerjansko-groteskne estetike

Vampirski after-pary – zanjo…

…in zanj.

Vampirska romanca ali Kdo je rekel, da vampirji ne morejo ljubiti?

Dogajanja se je osebno (!) udeležil tudi Sir Chrisopher Lee! Ne veste, kdo je Lee? Sram vas bodi!

(več slik najdete na Grossmannovi spletni strani)

Skratka, dragi bralec, preljuba bralka, ako si takšne sorte bitje, da občasno rado pokukaš, kaj se skriva v temnih kotičkih za zaveso vsakdana, si zamudil/a prvovrstno feštarijo, polno fantastike, groteske in arabeske. Ampak nič ne de – naslednje leto bodo bojda na sporedu znova zombiji, tako da je na voljo celih 365 dni (!) za izpopolnjevanje zombi hoje. Nej šleht, a? 🙂

Do naslednjega vnosa, dragi bralci, preljube bralke, čuvajte vrat in kri,

ter prejmite prisrčne pozdrave

od vašega Sebahudina

Komentiraj