Giuiliano Stroe: zgibi v zastavi, sklece na steklenicah in še kaj

Posted: 15/12/2011 in Vadba
Oznake: ,

Dragi bralci, preljube bralke,

verjetno se boste spomnili impresivnega podviga sedemletnega poba Giuiliana Stroa, v katerem je držal razporo celih 20 sekund. No, njun morda-kanček-srhljivi-ali-pa-tudi-ne-oče ne počiva in redno dokumentira dosežke svojih nedvomno nadarjenih in izjemno močnih sinov, tako da predlagam, da si ogledamo še dva neverjetna podviga malega Giuiliana (še vedno imajo onemogočeno vdelovanje videov, zato si jih pač morate ogledati v YouTubu – I’m just sayin’…):

a.  20 zgibov v položaju zastave! (khm, roko na srce – koliko vas naredi 20 zaporednih običajnih zgibov? in ja, mora priti do popolne ekstenzije komolca, drugače ponovitev ne šteje :))

 

Ad Tovariš – vem, da se pri nekaterih ponovitvah trup pomakne nekoliko prenizko, a vendarle – izjemen podvig!

b. Sklece na steklenicah (yup, just what it sounds like :)) – še ena različica za najbolj nadobudne:

Prilagam pa še 20+ minutni video treninga bratov Stroe (Giuliano in Claudio), da boste dobili predstavo, kako trenirata ta dva mini-čarodeja, da dosegata takšne zavidljive rezultate:

 

Kot lahko vidite, vključuje njun trening elemente, kot so hoja v stoji, 90-stopinjske sklece, raznorazne vragolije v položaju stoje na drogu in v položaju zastave, raznovrstne vaje na obročih (razpora itd.) itd. Očitno je, da mladeniča za svoje rezultate zelo trdo delata in da sta pri tem izjemno uspešna. Koliko (če sploh kaj) je v vsem skupaj patologije, pa prepuščam – kot zadnjič- v presojo vsakemu bralcu posebej, in zaključujem z Giulianovo uvodno mislijo:

I am strong!

Upam, drage bralke in preljubi bralci, da ste močni tudi vi – pa ne samo na vadbenem, temveč tudi na vseh ostalih življenjskih področjih!

Želim vam mirno noč in uspešen jutrišnji dan!

Mir z vami,

Vaš S.

Komentiraj