Muc Kradljivec: Rezultati 2. pokalne tekme v dviganju uteži (Prostori KDU Olimpije, 27.11.)

Posted: 28/11/2011 in Vadba
Oznake: , , ,

Dragi bralci, preljube bralke,

včeraj (27.11) se je v prostorih Kluba dvigovanja uteži Olimpija odvila 2. pokalna tekma v dviganju uteži med KDU Olimpija in TAK Domžale, ki se jih zavoljo drugih opravkov nisem utegnil osebno udeležiti (več o tem, kako je, če pride do trka s časom, si lahko preberete tukaj ;)), zato vas napotujem – zlasti če imate radi olimpijske dvige, takšno in drugačno poskakovanje, žgance, arašidovo maslo in matematiko 🙂 – na sosedovo parcelo Fizikalije, od koder povzemam tudi objavljene rezultate in video:

Zmagala je 1. ekipa TAK Domžale, 2. pa je bila 1. ekipa KDU Olimpija. Za 1. ekipo TAK Domžale so tekmovali Orešek J., Orešek T. in Peterca B., za 1. ekipo KDU Olimpija pa Šuen Ž., Rozina R. in Butala D.. Za 2. ekipo KDU Olimpija so tekmovali Orešek A., Fajfar A. in Grabar M., za 2. ekipo TAK Domžale pa Pavlič P., Rajh T. in Beguš M..

Pri tem moram izpostaviti nove državne rekorde: Rozina R. nov mladinski državni rekord nad 105kg v potegu (101kg), sunku (115kg) in biatlonu (216kg) ter Pavlič P. nov mladinski in državni rekord do 63kg v sunku (73kg).

Še krajši video z nekaj utrinki (moram pohvaliti Domna, da za glasbeno ozadje ni izbral neko repersko mletje, ampak dokaj všečen dub step 😉 – hey, I’m just sayin’ :D).

 

Zavedam se in odkritosrčno priznavam, da sem pravi pravcati Muc (Mačkon?) Kradljivec (copy cat), a bolje to kot pa heroin ali zumba, ka-li?! Sicer pa vsi vemo, da imate radi takšne in drugačne mucke in mačkone…Tako kot teta v videu spodaj, kajne? 😉

Lep preostanek ponedeljka vam želim,

Vaš S.

 

Advertisements
Komentarji
 1. PostaniAtlet pravi:

  Ti misliš, da poslušam samo rap? 🙂

 2. sebahudin pravi:

  Sem vedel, da te bo slej ko prej pamet srečala in boš tudi ti med plažo-mišičnjake prestopil! 🙂 Jebeš funkcionalnost – hipertrofija FTW! 😀

 3. Aljoša pravi:

  Se strinjam, meni je bil prav tako precejšen šok s tem dubstepom…..damn son! 😀
  se pa strinjam, da se lahko oglasiš kaj v utežarni
  .
  .
  .
  .
  P.S.: Domen še nima bič masls 😛

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s