Svetovno prvenstvo v olimpijskem dviganju uteži (Pariz, 5.11. – 13.11.2011)

Posted: 06/11/2011 in Vadba
Oznake: , ,

Dragi bralci, preljube bralke,

čeprav sem si že v petek po objavi na AllThingsGym v duhu in srcu ustvaril opomnik, da bo treba objaviti kratek prispevek o bližajočem se svetovnem prvenstvu, pa mi je vrvež dogajanj v minulih dneh ta opomnik zrinil nekam na obrobje zavesti in spomina (freudovci in freudovke kar pridno tuhtajte, kaj bi to lahko pomenilo ;)). V takih primerih se spet pokaže, kako pomembno je imeti ob sebi dobre (kibernetične) sosede, ki te (četudi nehote) spomnijo na pozabljene namere. Skratka, včeraj (5.11.) se je v Parizu začelo svetovno prvenstvo v olimpijskem dviganju uteži, ki bo trajalo do nedelje, 13.11.

Tukaj je razpored dogajanja:

Nekaj koristnih povezav:

In pa še uradna pesem in promo video za dogodek (meni osebno precej bedna 🙂 – OK, priznam, postane stvar malo boljša, če si jo večkrat zavrtiš):

Dragi bralci, preljube bralke, se opravičujem za zapoznelo objavo (*se posiplje s pepelom*). Ko bom enkrat velik in bom s svojim brlogom služil mastne denarce (kje je že tista koruzo sanjajoča svinja iz vasice Nikolovo?), obljubim, da bom ves svoj čas, energijo in pozornost posvečal samo temu projektu; dotlej pa imejte v mislih, da sem le običajen vsakdanji pob, ki vsled obilice obvez in opravkov včasih tudi kaj pozabi. 😉

Vse dobro in lepo,

Vaš S.

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s