Zanimivost: trebušnjak (sit-up) s 100 kg v rokah

Posted: 05/11/2011 in Splošno, Vadba, Zajebancija
Oznake: ,

Dragi bralci, preljube bralke,

ruskega dvigovalca uteži, powerlifterja in strongmana – z eno besedo, superhrustaMikhaila Mišo Kokljajeva smo v našem medmrežnem brlogu že srečali, in sicer v prispevku o tem, kako nad glavo sune 2 odrasla moška (vsega skupaj cca 20o nestabilnih kg!). Gregor z AllThingsGym pa je pred kratkim objavil zanimiv video, kjer imenovani možakar naredi – skorajda kot za šalo – trebušnjak (sit-up) s 100 kg težko palico v rokah:

Rusi seveda ne bi bili Rusi, če se prispevek ne bi končal, kot se konča (three much vodka does that to you, ya know…). Po Rusiji pa se tudi šušlja, da se Miša po nekajletnem “oddihu” od olimpijskega dvigovanja uteži, v katerem se je bolj posvečal powerliftingu in strongman tekmovanjem, vrača v tekmovalne (profesionalne) dvigovalne vode. Tukaj je video posnetek z ruskega državnega tekmovanja v olimpijskem dviganju uteži (na koncu videa je kratek intervju, v katerem razloži svoje načrte za v prihodnje):

Vse dobro,

vaš S.

Advertisements
Komentarji
  1. […] olimpijsko palico (na tem blogu smo si že ogledali, kako je nad glavo sunil dva odrasla moška in kako je naredil trebušnjak s 100 kg v rokah). No, na spodaj priloženih posnetkih pa se je vrli superhrust odločil, da se bo preizkusil v […]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s