Ne veste kam za Halloween?

Posted: 31/10/2011 in Splošno
Oznake:

Dragi bralci, preljube bralke,

pred vrati je Noč čarovnic ali Halloween (pustimo ob strani vprašnje, ali res gre za eno in isto reč). In ker je v tem času prirejenih nemalo tematskih zabav, se človek v poplavi ponudbe včasih ne ve odločiti, kam bi jo mahnil poplesovat s takšnimi ali drugačnimi bitji teme. No, Sebahudin je bil svojčas precej aktiven v “mrakobnejših vodah” (kakorkoli si že to razlagate ;)), zato vam njegovo znanje na tem področju kani v tem kontekstu priti prav. Če ste locirani v Ljubljani in razmišljate, da bi šli nekam ven rajat, vam predlagam, da se udeležite ene od sledečih zabav:

Zakaj od vseh možnih ravno navedeni fešti? Zato, ker bodo glasbo vrteli DJ-ji, ki so specializirani za “temačnejše” zvrsti glasbe (od darkwava do hellectra – google it up!), kar pride v tem času precej do izraza. V bistvu je tako, da sta oba kolektiva včasih rolala temačne viže v okviru ene same skupine, v kateri pa je – kot bi rekel Nietzsche: človeško, prečloveško – prišlo do sporov in je posledično razpadla na dva dela. Poleg tega sta obe fešti medsebojno ločeni le kakšnih 10 min. hoda, tako da se lahko, če vam ena ne zadiši, mirne duše sprehodite do druge (in si vmes še malo prevetrite okajeno glavo ;)).

Kakšna glasba se bo vrtela na dogodku? (Preveri flyer! :)) Zelo raznovrstna – večinoma gre za priredbe ali izvirnike “kanček temnejše” klasike vam vseh dobro znanih zimzelenov, z občasnimi vstavki nekoliko trše mrakovine. Nekaj primer(k)ov:

1. Orgy – Blue Monday

2. Depeche Mode – Enjoy the Silence (remix)

3. Marilyn Manson – Sweet Dreams

4. DAF – Der Mussolini

5. Laibach – Alle gegen alle

6. Combichrist – This Shit Will Fuck You Up

Načeloma so fešte res dobre, poleg tega pa boste imeli priložnost, da mi – če se srečamo – plačate kako pivo. A ni to kul? 🙂

Tistim, ki vam ni do pretiranega poplesavanja, ampak bi raje preždeli večer ob kakem dobrem filmu, bi zelo rad predlagal, da si v Kinodvoru ogledate Noč grozljivk. Ker pa je dogodek žal že razprodan (v odzadju razočarani glasovi: “Aaaa…”), lahko na priloženi spletni strani vseeno najdete vsaj kako dober filmski predlog, si ga (povsem legalno, seveda!) snamete s spleta in si ga ogledate v dobri družbi (predlagam šibkejši spol ali mojega brata [sorry, Dimi] :), ker ste tako deležni dodatne vrednosti uživanja v njihovih reakcijah, hehe :)).

Dragi bralci, preljube bralke, imejte se lepo – kjerkoli že boste. Pazite, da vašega srca ne začara kaka povampirjenka ali povampirjenec, če pa se boste morda našemili v kakšnega temačnega stvora ali stvorico :), poskrbite, da bo v vašem srcu še naprej gorel plamen dobrote!

Vse dobro,

vaš S.

Advertisements
Komentarji
  1. Moka pravi:

    Dokler si v dobri ‘čarovniški’ družbi, je vseeno kam greš. Vse lahko zacopraš točno tam kjer si 😀

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s