Priprave kitajskih gimnastov na Tokio 2011

Posted: 04/10/2011 in Splošno, Vadba
Oznake: , ,

Dragi bralci, preljube bralke,

tisti, ki nekoliko bolj redno spremljate dogajanje v gimnastičnem svetu, veste, da se bliža 43. svetovno prvenstvo v gimnastiki, ki bo potekalo od 7.10. do 15.10. v japonski prestolnici Tokio (klik za predvideni urnik dogodka). Še krajši promocijski filmček:

 

In če smo si pred kratkim ogledali, kako potekajo priprave kitajske reprezentance v dviganju uteži,  si oglejmo še del priprav kitajske gimnastične reprezentance (penis-posedujoči spol bodo zastopali Chen Yibing, Teng Haibin, Feng Zhe, Zhang Chenglong, Lu Bo in Guo Weiyang) (filmčki so žal spet nesinhronizirani/brez podnapisov; ampak nekatere scene prav kličejo po šaljivo-zajebantski sinhronizaciji):

1.Obisk japonske medijske hiše med pripravami

 

Naj dvigne roko tisti, ki mu gre hiperaktivno-hotljiva japonska TV voditeljica konkretno na živce. Upam, da je po snemanju njeno brstljivo luličevje bilo deležno konkretnega vsekitajskega gong-banga (ne, ni zatipk) (I only kid the female Japanese reporter! – but seriously… – tisti, ki štekate aluzijo, vam bo dvakratno smešna! ;)). Mmg, Grega – si videl 10 s planche na obročih pri 3:11? Naslednjič preverimo, kako dolgo ti zdržiš, a? 🙂

2.Prispevek o pripravah 1

 

3.Prispevek o pripravah 2 (aka weighted handstand much?!?!)

 

Nej slabou! 🙂

Čudovit dan vam želim,

vaš S.

Za konec pa še malo krejzi loli-pedo japonskega popa (zakaj je zadnje čase tako, da je skoraj vse, kar pride z Japonske, boleno [ne, ni zatipk] in srhljivo hkrati? skrajni čas, da spet začnejo zazenirat – sekularizem Japoncem ne dene dobro! :))

 

Jup, Pedimediju je všeč! 🙂

Advertisements
Komentarji
  1. Tovariš pravi:

    Fake posnetek, ker so vsi nasmejani, to je samo za televizijo hahahaha, to je bil po moje relaksacijski trening 😀
    Ammm moj planche ni tolk dober, hahaha, raje samaljota itak je več vreden pa ziher držim tolk hahaha ( se spomniš ko sva se pogovarjala, da pač nekomu bolj leži drug element, čeprav je težje ocenjen in večini je tudi težji hehe).

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s