Tovariševi pionirji :)

Posted: 14/09/2011 in Vadba, Zajebancija
Oznake: , , ,

Dragi bralci, preljube bralke,

Propagandni odsek Centralnega Komiteja za Graciozno, Raznovrstno in Eklektično Gimnastično Avantagrdo (CK Grega) vam s ponosom predstavlja nazoren prikaz silno resnega in skrajno discipliniranega urjenja nove generacije gimnastičnih pionirjev, ki se s popolno predanostjo in nemalo odrekanja dan za dnem (beri: 2x na teden :))  kalíjo v žgočem ognju bolečih, a dobrohotnih vadbenih metod tovariša Gregorja, katerega eden in edini moto je slogan: “Ni prijatelj tisti, ki te hvali, temveč tisti, ki te graja.” Akoravno se ve primeriti, da vam bo  ob presunljivi, skorajda nečloveški stoični disciplini, s katero najboljša med najboljšimi (če se spomnimo Orwellove Živalske farme: “Vse živali so enakopravne, ampak nekatere živali so bolj enakopravne od drugih” :)) izvajata svoje vratolomne podvige, zastal dih, vedite, da se v ozadju tega virtuoznega obladovanja telesa in duha skriva brezštevno dni trde in neusmiljene vadbe.

Po vnovičnem prižigu famoznega filter za odstranjevanje gostobesednega preseravanja: Geco (šminker Z majico) in Dule (mega šminker BREZ majice) 🙂 se – ob spremljavi poživinčenega kruleža in modrovanja preostanka skupine – zajebavata po treningu gimnastike (to je kao njuna verzija ultra-počastnega izvleka [musle-upa], ki si ga lahko ogledete tukaj :)).

 

Top izjavi:

S: Ajde, Geco, za bejbe, za bejbe! (…) Glej, k’ se dela, da ve L-sit.

D: Kaj on mene nese… (se pripravlja za izvlek) Sam’ če nau šlo boš zbrisu.

Poba, sicer ni bilo ultra-slow (za to bo treba še malo žgancev jest  – Dule, to gre nate, Geco je itak na ketonski :D), ampak svaka čast, hehehe. 🙂 Naslednjič pa en malo bolj resen video naredimo, a? 🙂

Advertisements
Komentarji
  1. dule pravi:

    Ne morem verjet, da si res dau gor 🙂 smeh! ciciban HANIBALI

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s