Tik pred zdajci: CF igre 2011 z Annie Thorisdottir in Camille Leblanc-Bazinet

Posted: 29/07/2011 in Splošno, Vadba
Oznake: , , ,

Če smo že obdelali moško sekcijo, predlagam, da poškilimo še k pripadnicam nežnejšega spola (awww :)) in si ogledamo še moji favoritinji na letošnjih CF igrah.

1. Prva je trdoživa islandka Annie Thorisdottir, drugouvrščena na lanskih CF igrah; v priloženem filmčku primerja Igre leta 2009 in 2010 ter izpostavi nekaj stvari, ki bi jih rada videla na letošnjih Igrah – vse kaže, da se ji bo želja po hoji po rokah uresničila, prav tako pa upajmo, da je poleti res pridno vadila plavanje, ker bo del letošnjega prvega preizkusa :)):

2. Druga pa je prikupna, a nepopustljiva kanadčanka Camille Leblanc-Bazinet, ki je na lanskih Igrah dosegla 9. mesto; poleg preprostega dejstva, da mi je med vsemi elitnimi crossfiterkami daleč najprivlačnejša (jup, I’m a man after all) – je ena od tekmovalk, ki ima dejansko zametke nekakšnega trebuščka in ni izrezana u nulo -, mi je všeč tudi njen pristop k vadbi, razviden v spodaj priloženem videu (žrtvovanje, preseganje samega sebe, soočanje z lastnimi strahovi – “When I come into the gym, I watch the bar and I’m scared of that bar, but I want that bar to be scared of me” – my kinda girl)

V spodaj priloženem kratkem intervjuju ljubka Camille pove nekaj misli o letošnjih igrah – izpostavi, da je uspeh – poleg fizične pripravljenosti – v veliki meri odvisen tudi od določenih zunanjih okoliščin in psihične pripravljenosti; o svojem soočenju z notorično Kristan Clever, o tem, zakaj je Lost in translation hudo dober film (mhm, to je bila šaljiva prispodoba) itd.

Srčno upam, da se bosta dečvi odrezali karseda uspešno; ali pa jima bo dejansko uspelo premagati lanskoletno zmagovalko CF Iger, zgoraj omenjeno Kristan Clever (aziatski lean mean killer machine), je seveda odprto vprašanje.

In kdo so vaše favoritke na letošnjih Igrah?

Advertisements
Komentarji
  1. Meglar pravi:

    Kristan Clever bi moral-a tekmovati v moški disciplini po moje! Očitno slabo preverjajo ene stvari…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s