Nova pridobitev + male radosti vsakdana

Posted: 20/05/2011 in Splošno

Po resnično dolgem molku spet krajši vnos, toliko da pokažem (enim v veselje, drugim v žalost :)), da sem še med živimi. Je pač tako, da kadar mora človek odplačevati karmični davek (sebi in drugim; hipoma se počutim kot slovenska različica nenadjebljivega Earla), včasih pač zmanjka časa za kake kratkočasne dejavnosti (v tem primeru: pisanje bloga). Srčno upam, da se bo v kratkem v  mojem vsakdanu odprla časovna špranj(ic)a, ki mi bo omogočila z ažurnejšim delovanjem v tej smeri, dotlej pa le krajše obvestilo. Sebahudinova telovadnica je bogatejša za novo pridobitev, prikazano na spodnji sličici:

Nisem sicer prepričan, kakšno je uradno slovensko ime za tole napravico (če sploh obstaja, v angl. sliši na ime parallettes), ampak gre v bistvu za nekakšno mini-bradljo, ki omogoča vadbo različnih gimnastičnih prvin (npr. stoja, so- in raznožni prednos itd.). Zdaj se je le še treba utrditi v prepričanju, da se prednos ne bo vadil sam od sebe, pa smo na konju…oziroma tej mini bradljici.

Za konec bi izpostavil še tole: čeprav morda v vsakdanjem življenju Karma ne govori tako artikulirano kot v fitkivnem svetu Earla Hickeyja, pa vsake toliko za nagrado vendarle priskrbi kakšno drobnarijo, ki nam lahko popestri dan. Med takšne malenksoti denimo sodi tale psihadeličen kapučino, ki mi ga je namešala psihadelična Havličkova:

Naš svet je posut z bodisatvami – nikoli ne veš, kdaj se pogovarjaš s kakšno. 🙂  Če pa tudi vas zamika kakšna podobna dobrota, zavijte v lokal Oskar tukaj za Bežigradom (preko železniške postaje). Ni reklama, prisežem; OK, je, prisežem – hehe, evo vam primera budističnega ne-dualističnega mišljenja: ne eno in ne dvoje, ampak eno in dvoje. Nimate pojma, o čem govorim? Saj prav tako – to je edina prava pot! Lep dan vsem! 🙂

(pa Havličkova – “všeč mi je” funkcija na FB-ju je tam z razlogom :))

Še krejzi komad za krejzi prispevek:

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s