Kjer se miga, tam je Žiga :)

Posted: 24/03/2011 in Vadba

Danes sta – če bo vrli varuh časa, gospod Kronos, blagovolil – na sporedu dva prispevka. A, dragi bralci, drage bralce, brez skrbi – strah pred poplavo besedja je odveč! Svečano prisegam, da bosta oba zelo konkretna, strnjena in specifična (čeprav mi po tem blago-baročnem uvodu bržčas ne verjamete, kajne? ;)).

Namen prvega je predstaviti ponos naše telovadnice (Vigor Ground FTW!), trenerja, prijatelja in v vseh ozirih dobrega človeka, Žiga Urha, ki tekmuje na kvalifikacijah za crossfit igre. Prilagam dva posnetka, v katerih je »odbil« prvo nalogo za kvalifikacije (na prvem zgolj testno, na drugem zares) – v 10 min. čim več rund: 30 dvojnih kolebanj, 15 potegov izpod kolen (35 kg) [več o tem tukaj] – in na koncu pridelal zavidljivih 7 rund, kar ga (za zdaj) uvršča v krog za nadaljnje kvalifikacije (seveda ob zavedanju, da je to šele prvi od šestih preizkusov).

Prvi (testni) posnetek, na katerem boste poleg Žige zasledili našega najjačejšega Coacha (jup, velika začetnica je tukaj z namenom), Damjana Čanžka, eksperta na področju olimpijskih dvigov in funkcionalne vadbe vobče (Body Pumpa tukaj raje ne omenjam, a, Coach?), ki trpečemu Žigi šteje opravljeno število ponovitev. (Khm, side note: bodite pozorni tudi na dolgolasega jebača, ki na začetku vadbe prižge merilec časa (v ozadju) – fajn kerlc, a ne?:))

Drugi posnetek, na katerem Žiga odbije svojih zasluženih 7 rund (čeprav jih po mojem mnenju ima v sebi še malo več, ampak OK…); spet prisoten tudi Coach, tokrat malo bolj fašistoidno nastrojen (primerno vadbenemu duhu, bi rekli, in edino pravilno).

Žiga, majstore – ves Vigor (in še marsikdo drug) je s tabo! Odločno, uspešno in fokusirano naprej! Kot bi rekel Damjan, MOVE and LIVE, BIATCH! (pa vmes še kaj malega premisli in kako kitico odmeditiraj, a prou?:)

Pa še ena motivacijska (z Danijevega CD-ja, na katerega si delal) zate in za ostale nadobudne kruto-vadbo-ljubitelje! HED P.E. – Raise Hell!

Stop acting like a bitch
Why you acting like a bitch
Let a bitch suck a dick
and get the fuck in the gym (pit) 😉

Advertisements
Komentarji
  1. Polona pravi:

    Vi fantje mate tak grob jezik za spodbujanje in motivacijo 🙂

    Žiga je pa itak dbest 😉 Samo, da te spomnim “your efforts drives us harder too´´

    Glavno, da si pri D-ju omenil še body pump 😀

    pa tole si bi mogl vrtet na treningu, ne tistih bitchy zadev 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s